Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analyse, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg. Informasjonen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor Skedsmo kommune. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Samtykke

__utma

Brukes av webanalyseverktøyet Google Analytics (GA) til å kalkulere nye og returnerende besøkende. Varighet på to år Oppdateres hver gang data sendes til Google Analytics.

__utmb

Brukes av GA. Bestemmer nye sesjoner og besøk og løper ut etter 30 minutter. Blir oppdatert hver gang data sendes til GA. Enhver aktivitet av en bruker innenfor 30-minutters levetiden, vil telle som et enkelt besøk, selv om brukeren forlater og returnerer til nettstedet.

__utmc

Brukes av GA og settes for å muliggjøre samhandling med eldre versjoner av GA, kjent som Urchin. Slettes når bruker stenger nettleseren

__utmz

Brukes av GA for å identifisere kilden for trafikken til nettstedet slik at GA kan fortelle hvor brukerne kommer fra. Levetid er seks måneder. Oppdateres hver gang data sendes til GA.

Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven)