Bekjempelse av plast i havet

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss mennesker. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene. TV-aksjonsmidlene er øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.

Bli med!

Ordfører Jørgen Vik. Foto: Christian Wangberg- Å verne om kloden vår ligger mitt hjerte nær. Jeg er stolt av å være ordfører i  vår kommune, som bygger på FNs bærekraftsmål. De ligger til grunn for valgene vi gjør i dag og for framtiden. Å ta vare på naturen er et lagarbeid, både lokalt, nasjonalt og globalt, sier Jørgen Vik.

- Jeg håper at du som innbygger Lillestrøm kommune viser at vi blir med i kampen mot plast i havet, og bidrar hvis du har mulighet. Enten på min bøsse, som er felles for hele kommunen, eller at du selv lager en egen bøsse og deltar i dugnaden. Hvert bidrag nytter!

www.blimed.no finner du informasjon om årets tema og aksjon. Her kan du gi penger, bli med på auksjon og engasjere deg som digial bøssebærer.

spleis.no finner du oversikt over alle digitale bøsser i Lillestrøm kommune.

Resultater for Lillestrøm kommune

Se innsamlingsresultatene for Lillestrøm nedenfor. Resultatene oppdateres fortløpende.