Gratis kurs i hverdagsøkonomi og gjeldshåndtering

I juni holdes gratis kurs for alle innbyggere i Lillestrøm kommune i hverdagsøkonomi og gjeldshåndtering i regi av NAV.

Her får du sparetips og gjeldshjelp og du kan delta hjemmefra helt anonymt, og varer en time. Kurset er tilgjengelig for alle som bor i Lillestrøm kommune.

Meld deg på

Kort informasjon om kursene

• Det er to gratis kurs, ett om hverdagsøkonomi og ett om gjeld.
  • Kursholder Arman Vestad har selv hatt store gjeldsproblemer tidligere. Etter at han fikk orden på økonomien har han jobbet 15 år i Nav, og har holdt tilsvarende kurs som dette i like mange år.
  • Kurset avholdes gjennom Zoom - et digitalt webinar.
  • Sendingen varer i en time. Alle kurs starter kl 13. Undervisningen varer fra 30-45 minutter, og du kan sende inn spørsmål anonymt underveis. Kursholder forsøker å svare på alle spørsmål innenfor denne tiden med motto “100 % respons”.
  • Ved å velge anonym profil når du stiller spørsmål i chatten vil du være helt anonym for de andre deltakerne. (valget om anonymitet tar du inne i webinar-rommet)
  • Har du mye gjeld, bør du ta begge kursene. Du melder deg likevel på et kurs av gangen.

Kursdatoer vår 2021

Hverdagsøkonomi