Søk jobb som medforsker!

Vi ser etter deg som er dedikert og ønsker å gjøre en forskjell. Som medforsker vil du bidra til at vi blir litt klokere – slik at Lillestrøm kan bli en enda bedre kommune for ungdom.

Forskerteam

Som medforsker blir du en del av et team på åtte andre ungdommer. Sammen med forskere fra OsloMet skal dere undersøke hvordan det er å være ungdom i Lillestrøm, og hva som er viktig for ungdom. Hovedfokuset for undersøkelsene vil ligge på nærmiljøene i Fetsund, Sørumsand og på Strømmen. Derfor ser vi etter deg som er fra et av disse stedene.

Hva innebærer jobben?

Du ansettes i Lillestrøm kommune. Jobben gjelder cirka 100 timers arbeid fra februar til desember 2023. I praksis betyr det omtrent 2 til 8 timer i uka. Arbeidsmengden vil variere og planlegges sammen med deg og teamet. Som medforsker lønnes du på timebasis. Timelønnen er på 133 til 167 kroner i timen, avhengig av alder. Du får også kvelds- og helgetillegg.

Som medforsker forsker du i samarbeid med profesjonelle forskere fra OsloMet. Før dere starter får dere opplæring i forskningsmetoder og forskningsetikk. Som en del av forskerteamet er dere med å planlegge hva dere skal undersøke og hvordan. Dette kan for eksempel være intervjuer, observasjoner eller spørreundersøkelser.

Når dere er ferdig med undersøkelsene skal dere analysere funnene sammen med forskerne. Dere vil få i oppgave å formidle hva dere har funnet ut til oss i kommunen, andre ungdommer, voksne, media og/eller politikere.

Høres det interessant ut? Søk da vel!

Du må være

• mellom 14-18 år
bosatt i Lillestrøm kommune
(helst fra Fetsund, Sørumsand eller Strømmen)

• engasjert, dedikert og nysgjerrig

• Timelønn, pluss kvelds- og helgetillegg
  • En spennende og viktig jobb

• Opplæring og kursbevis

• Referanse og attest

• Attraktiv arbeidserfaring

Send inn din søknad her Søknadsfrist 18. januar 2023.

Møt Rachel og Ingrid fra Lillestrøm kommune

Spørsmål? Ta kontakt med oss!

Du kan ta kontakt med oss vedrørende stillingen på Snapchat, @UngForskning.

eller til

Rachel Myhrberg
Tittel: Prosjektleder

Send inn din søknad her Søknadsfrist 18. januar 2023.