Verdensdagen for psykisk helse 2022

Møt oss flere steder mellom 10. og 14. oktober i forbindelse med markeringen av Verdensdagen for psykisk helse.

Lysvandring illustrasjonsbilde
Lillestrøm kommune har flere aktiviterer hele uken i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.

Om «Verdensdagen for psykisk helse» 

Verdensdagen for psykisk helse er 10. oktober og  dagen markeres i mer enn 150 land

I år er tema: Løft blikket med oppmerksomhet på møter som skaper gode og meningsfulle møter mellom forskjellige mennesker.

10. oktober er en internasjonal FN-dag for å fremme bevissthet om psykisk helse over hele verden. Lillestrøm kommune har flere aktiviterer hele uken.

Program for uken

Mandag 10. oktober

  • Stand på Strømmen storsenter fra klokken 12 til 15. Utdeling av informasjonsmateriell, opplysning om tjenestene og hjelpetelefoner. Temakveld «ta deg frem i livet »i samarbeid med DPS på Lillestrøm bibliotek klokken 18.

Tirsdag 11. oktober

  • Stand på Fokusgården på Sørumsand fra klokken 12 til 15. Utdeling av informasjonsmateriell, opplysning om opplysnings om tjenestene og hjelpetelefoner.

Onsdag 12. oktober

  • Åpent hus på Stillverksveien ressurssenter mellom klokken 11 og 14. Enkel servering, appeller, musikalske innslag, med blant annet Mathilde Wa fra The Voice og salgsutstilling av hobbyartikler.

Torsdag 13. oktober

  • Lysvandring langs Sagelva fra Slorahallen på Strømmen til Lillestrøm rådhus. Start er klokken 19 og det varer frem til rundt klokken 22. Det blir lyssetting av områder, kulturelle innslag, matposter og informasjonsposter.

Fredag 14. oktober

  • Møt oss på stand på Lillestrøm torv mellom klokken 12 og 15. Utdeling av informasjonsmateriell, opplysning om tjenestene og hjelpetelefoner.

Våre tilbud 

Les mer om våre tjenester innen psykisk helse