101 dagers markering for Lillestrøm kommune

Søndag 22. september markerer vi at det er 101 dager til Lillestrøm kommune ser dagens lys. Vi håper at flest mulig blir med på festen - både på Lillestrøm Torg og på Åråsen.

Poster kommunekampen Det hele starter allerede klokka 14.30 med underholdning fra scenen, pølsestappekonkurranse, Fanzone, quiz og servering av mat og drikke fra Rosenberg Spiseforretning AS, Roma - Den lille brusfabrikken, Smakfulle Rom og Scandic Lillestrøm. Konfransier er Marthe Stokstad.

Deretter går vi sammen i tog til Åråsen stadion. Klokka 16.30 er avspark i showkampen mellom LSK All Stars og Folkets lag. Klokka 18.00 er det klart for Lillestrøm Sportsklubb mot Kristiansund Ballklubb, og i pausen har du mulighet til å vinne én million kroner.