Bredbåndsutbygging i Lillestrøm kommune - bli med på folkemøte

Syv steder i Fet, Skedsmo og Sørum mangler bredbånd. Vil du ha bredbånd der du bor? Bli med på folkemøte for å høre om utbyggingsplaner og hvordan du kan bidra.

Nå er Lillestrøm kommune i gang med å søke midler til bredbåndsutbygging for disse stedene. Hvilke steder som er aktuelle ser du nederst i artikkelen.

Dette vil være et spleiselag mellom kommunen, utbygger og statlige myndigheter. Til søknaden trenger vi å vise det lokale engasjementet, men også dugnadsviljen du som berørt innbygger har for å få dette gjennomført. Her kan alle bidra!

Program:

• Derfor vil vi at alle skal ha bredbånd i Lillestrøm kommune -representant fra fellesnemnda
  • Presentasjon av kartlegging av områder uten bredbåndsdekning - Dekningsspesialisten
  • Om søknaden fra Lillestrøm kommune og hvordan du kan delta - prosjektleder Lillestrøm kommune

Tid: 5. juni 2019 klokken 19.00 til 20.30

Sted: Kommunestyresalen, Fet rådhus, Kirkeveien 85, 1900 Fetsund