Lillestrøm kommune søker programledere! Vil du vise fram din hjemkommune?

Fra 1. januar 2020 blir Fet, Skedsmo og Sørum samme kommune – Lillestrøm kommune! I den anledning lager vi en nettserie som skal vise fram det beste den nye storkommunen har å by på.

Derfor søker vi nå tre programledere – én fra Skedsmo, én fra Fet og én fra Sørum. Programlederrollen består i å dra på spennende turer med de andre programlederne rundt i din hjemkommune, tett fulgt av et profesjonelt kamerateam. Det er planlagt fire utvalgte steder fra hver kommune.

Du har god kjennskap til din kommune, glimt i øyet, humor og masse godt humør! Er du vant foran kamera er det en fordel, men ikke noe krav. Innspillingen foregår over rundt seks dager første halvdel av august, og du må være tilgjengelig på dette tidspunktet.

Hver programleder honoreres med 15.000,- kroner.

Noe for deg – eller noen du kjenner? Fortell oss hvorfor du børe være programleder for din kommune innen 15. juni 2018. Bilde må vedlegges, og send gjerne en video hvor du presenterer deg og noe du synes er ekstra spennende.

Klikk her for å søke på programlederjobben (Ekstern lenke leder til produksjonsselskapet)

Alle innsendte bidrag vil bli vurdert av et fagpanel. De aktuelle kandidatene vil bli kalt inn på en avsluttende audition mot slutten av juni.