Fet fritidsklubb er et gratis fritidstilbud for barn og ungdom.

Her kan man spille Playstation 5, biljard og fotballspill. Vi har flere bordtennisbord og utstyr til å tegne, male og lage ting.

Om sommeren er vi gjerne ute og spiller ballspill, griller med mer. Innimellom arrangerer vi også aktiviteter, konkurranser og turneringer. Vi har en kiosk der vi selger mat, godteri, smoothie og Mineralvann. Fritidsklubben har som mål å arrangere minimum et helgetilbud for barn og unge i måneden.

  • Juniorklubben (for 4. - 7. trinn) er på tirsdager fra klokka 18.00- 21.00.
  • Ungdomsklubben (for 8. trinn - 3. år på videregående) er på torsdager fra klokka 18.00-21.00.

Det er gratis å være medlem og benytte seg av klubbens faste tilbud, men alle må lese og gjøre seg kjent med klubbens regler.

Klubbens regler:

  1. Rusmidler: Det er forbudt å vise seg beruset, nyte alkohol eller andre rusmidler i klubbens lokaler. Hvis dette skjer blir man utvist for en periode.
  2. Hærverk: Klubbens besøkende skal ta godt vare på Klubbens eiendeler. Hvis man ødelegger noe må man erstatte det. Blir man tatt for hærverk kan man bli utvist i en periode.
  3. Rydd opp etter deg, søppel i søppelkassene.
  4. Spill om penger er forbudt.
  5. Ansvar: De ansatte på Klubben har kun ansvar for barn/ungdom som oppholder seg inne i klubbens lokaler.
  6. Klubben skal være et trygt sted for alle, vis hensyn og ha respekt for de andre.
  7. Klubbens åpningstider må overholdes. Blir et barn/ungdom hentet etter stengetid, må lønn for overtid til den ansatte betales.
  8. Brudd på reglen kan føre til utestengelse og foreldre/foresatte vil bli varslet.