Hva ble mest lånt i 2019?

Vi ser tilbake på utlånsåret som har vært. Tegneserier er fortsatt glohet på barnesiden og to søstre troner voksenlitteraturen.

kalender 2019

Romaner for voksne

To søstre i teten, dog ikke beslektet. Riley er ikke mindre populær i år med den nyeste boka i Søster-serien. Lars Mytting er en litterær kameleon som skriver variert og treffer uansett hvilken sjanger han begir seg ut på. Litt overraskende er det at Tante Ulrikkes vei, som kom ut i 2017, fortsatt er såpass mye lånt.

1. Månesøsteren av Lucinda Riley
  2. Søsterklokkene av Lars Mytting
  3. Det innerste rommet av Jørn Lier Horst
  4. Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar
  5. Nullpunkt av Jørn Lier Horst

Bøker for barn

De siste årene har tegneseriene fått en oppsving. Trenden ser ikke ut til å gi seg med det første. Amuletten-serien troner fortsatt utlånsstatistikken vår, men hakk i hælene lå Malin Falch sin Nordlys-serie.

1. Steinvokteren av Kazu Kibuishi
  2. Det hennelige rådet av Kazu Kibuishi
  3. Byen bak skyene av Kazu Kibuishi
  4. Ildfuglen av Kazu Kibuishi
  5. Steinvokterens forbannelse

Filmer

3 av topp 5 er norske! Det er alltid litt ekstra hyggelig å se at norske filmer gjør det spesielt bra på utlånsstatistikken.

1. Askeladden i Dovregubbems hall
  2. Hotel Transylvania 3
  3. Månelyst i Flåklypa
  4. Zootropolis
  5. Skjelvet

Playstation 4 spill

Playstation-spill er desidert det som blir mest lånt hos oss så vi valgte å se nærmere på dem.

1. Knack 2
  2. Minecraft