Forskningsdagene: Den fantastiske hjernen

Fra 16. til 27. september arrangeres årets Forskningsdager. Det er en nasjonal festival som skjer over hele landet. Temaet for i år er: Den fantastiske hjernen.

forskningsdagene 2020

Hjernen styrer vår hverdag. Det handler om følelser og relasjoner, logikk og læring, hvordan vi fungerer og reagerer, tanker og drømmer.  Hjernen slutter ikke i nakken. Den styrer kroppen vår, og omfatter dermed både nevrologi og psykiatri, både fysiske og psykiske helse.

Det hjernen vår liker, og det den trenger for å holde seg ved like, er å lære noe nytt! Og akkurat å lære noe nytt kan du gjøre hos oss på biblioteket! Vi har bøker om alt fra nettopp hjernen til bøker om å spille piano eller hvordan du fluefisker.

I tillegg kan du delta på arrangement hos oss hvor du også kan bidra til å holde hjernen skjerpet! I Forskningsdagene kan du for eksempel delta på Språkkafe hvor du trener på å snakke norsk, barna dine kan være med på yoga og kunst-verksted, eller barna dine kan lære sjakk, du kan snakke om bøker på Litterært pusterom eller lære om hvordan du kan ha god hukommelse hele livet! Hvis du vil avslutte forskningsdagene på et magisk vis kan du ta turen til Sørumsand.

Vi gleder oss til å se deg på Forskningsdagene, for fullt program sjekk ut Forskningsdagene sine nettsider! Husk at du må melde deg på arrangementene våre i år for å være sikret plass.