Endringer i karantenereglene fra 26. januar 2022

Anbefalinger

Lokalbutikklyrikk

Hvem skulle tro at nærbutikken kan være utgangspunkt for poesi? Denne diktsamlingen tar oss med på vandring mellom og rundt butikkhyllene.

Hårete bøker

Hår er noe vi mennesker er veldig opptatt av. Vi steller, farger, fletter, klipper, røyter og stryker denne magiske materien som sitter på toppen av hodet vårt (og andre steder).

bokomslag av Hvis du vil

Møte i mørket

Hvordan ville det være å gå seg vill og så bli nødt til å overnatte i skogen sammen med en helt fremmed person? Man ville garantert bli godt kjent!

bokomslag ti amo

Kjærlighet og sorg i Italia

Hvordan kommuniserer man med sin elskede som distanserer seg til den nærstående døden?

Biblobabbel tegneserier

Biblobabbel: tegneseriespesialer

I Biblobabbel kan du høre bibliotekarer som snakker om ulike tema. I anledning digital tegneseriefestival er det fem episoder hvor vi snakker om tegneserier!

skeive tegneserier

Skeive tegneserier

Det kommer stadig flere tegneserier med skeive fortellinger, og det elsker vi! Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter!

Bildebøker skeive

Bildebøker med plass til alle

Mangfold er viktig for alle, også de minste. Her er noen bildebøker som viser barn og huldre som kanskje ikke helt passer inn, men som blir akseptert for den de er likevel.

skeive ungdomsbøker

Ung og skeiv kjærlighet

Ungdomstiden er kanskje den tiden hvor mange begynner å utforske hvem man er, hvem man vil være, og ikke minst hvem man forelsker seg i. Her har vi laget en liste med bøker om akkurat disse temaene, hvor fellesnevneren er at alle faller inn under LHBT-miljøet.

Interaktive billedbøker for barn

Interaktive billedbøker for barn

Riste, blåse, hysje, lete og finne! Se videoen med morsomme interaktive billedbøker for småtasser.

Eirik Veum og Trude Teige

Hvorfor skal vi fortsatt bry oss om krigen?

Digitalt arrangement: Hvorfor skal vi fortsatt bry oss om krigen? 6. mai kl.19.00.

Hagebøker barn

Vrimlende vårliv

Kribler det i fingrene? Har du barn som skal se på hver eneste lille blomst og insekt på sin vei ute? Da har jeg noen helt perfekte bøker til de små gartner-spirene eller minibiologene dine!

Boktips for 17. mai

Boktips til 17. mai

Vi har laget en liten bokliste med tips til bøker - enten du vil lese noe høyt for barna, lese noe som gjør deg klokere eller få noe å le av.