Barnas Bokbabbel: Skittent spill

Her snakker fire elever fra Volla skole med en bibliotekar om barnebøker! Første bok ut er «Skittent spill» av Simen Kjellin.

barnas bokbabbel skittent spill

Velkommen til første episode av Barnas Bokbabbel!

Barnas Bokbabbel er et samarbeidsprosjekt mellom Lillestrømbibliotekene og skolene i kommunen. Målet er å lage interessante samtaler rundt bøker for barn. Elevene har selv fått være med å velge boken vi snakker om. 

Takk til lærer Ingebeth og elevene hennes i 5. klasse på Volla skole som stilte opp for å snakke om bøkene. Takk til Contraria Ungdomsbedrift fra Lillestrøm videregående skole for filming og redigering. Takk til Stylo Ungdomsbedrift fra Lillestrøm videregående skole for den fine logoen. Sist, men ikke minst, takk til Brånås skole for lån av det fine skolebiblioteket!

Ideen til Barnas Bokbabbel kom da skolebibliotekene og folkebiblioteket i gamle Skedsmo kommune sendte inn søknad til Utdanningsdirektoratet, for å jobbe tettere med formidling til barn. Vi ville inspirere barn til å lese, og til å snakke mer om bøkene de leser. Vi er inspirert av svenske Bokslukarna, og metodikken som brukes i barnebokbad.