Tid for Sommerles!

Går du i 1.-7. klasse? Bli med på sommerens kuleste lesekampanje!

reklame sommerles

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no

Sommerles gjør lesing enda morsommere!

Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.

Få poeng for alt du leser!

For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for – all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du legger inn bøker får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren. Sjekk YouTube-kanalen vår for informasjon, en kikk på premiene og anbefalinger!

Hente premier?

Åpningstidene våre er ulike fra avdeling til avdeling, så sjekk ditt lokale bibliotek for åpningstidene gjennom sommeren!

Isfest

Som vanlig vil det i år også bli isfester når sommeren er over på Fetsund, Frogner og Strømmen. Datoene og mer informasjon om disse legges ut under Arrangementer.

Til foreldre/foresatte

Sommerles.no er en gratis nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie.

Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no, det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info  – eller besøk ditt lokale bibliotek.

Lurer du på noe, kan du gjerne sende en mail til strommenbib@lillestrom.kommune.no!

GOD LESESOMMER MED SOMMERLES.NO!