Foredrag

Nettarrangement - Økonomisk sårbarhet i koronaens tid.

Velkommen til et høyaktuelt digitalt foredrag om økonomi - som egentlig ikke handler om penger! Dette passer også for dere som synes økonomi er kjedelig eller vanskelig.

Hør Guro Sollien Eriksrud, en engasjert kurs- og foredragsholder med et særlig hjerte for sårbare grupper. Hun er spesielt opptatt av hvordan økonomiske bekymringer og utfordringer påvirker mennesker på så mange plan, og hvordan det kan bidra til en ond sirkel det er vanskelig å komme ut av. Et ekstra viktig tema i disse dager!

Eriksrud har en uformell stil, og foredraget er fritt for fremmedord og regneark. Hun sier: “Jeg er egentlig ikke opptatt av penger i seg selv, men av folk. Og økonomi har stor betydning for menneskers trygghet og muligheter.” Mye av det hun formidler har hun lært gjennom rundt ti år med gjeldsrådgivning blant straffedømte, og nå er hun aktuell med boka “Lommeboka i hverdag og krise”, som er for et allment publikum.
Hun vil også dele noen av sine beste tips til hvordan vi alle kan få mest mulig trygghet og glede ut av de pengene vi har - uten at det tar ekstra tid, er komplisert eller går på bekostning av livskvaliteten.