Tenkende mann

Debatt og dialog

AVLYST: Filosofisk hjørne

Bli med på spennende filosofiske samtaler! Eilin Høgmann Dehli, filosofisk praktiker, leder dialog med deltakerne om filosofiske emner. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Tema denne gangen er: Hva er et godt styresett?

I Norge velger vi våre ledere. Vi har et demokratisk styresett, med en konge som formelt overhode. Men hva legger vi i det? Hva er et godt styresett? Det er ulike former for styresett i verden i dag, og selv demokratiene er forskjellige seg imellom. Filosofisk Hjørne starter denne gang med noen tanker fra Aristoteles og det gamle Hellas – demokratiets vugge –  men derfra inviteres du til å komme med dine refleksjoner. Are Seljevold vil innlede.

På grunn av smittehensyn er det begrenset antall plasser. Bestill billett på forhånd for å sikre deg plass. Er det fortsatt ledige plasser på arrangementsdagen kan du melde deg på i døra. Vi må registrere deg når du kommer på selve arrangementet. Er du syk, ber vi deg om å holde deg hjemme.

På grunn av COVID-19 kan det skje endringer, og disse vil bli annonsert på hjemmesiden vår. Vi følger alltid de gjeldende smittevernreglene, og det skal være trygt å delta på et arrangement i biblioteket.

Gratisbillett kan hentes ut her!