spillkonsoll

Aktivitet

Bibliogames: VR-gaming

I dag blir det foredrag om Nintendo, og den merkelige suksesshistorien til den eldste av de tre konsoll-kjempene. Etterpå rigger vi opp flere generasjoner med Nintendo-konsoller, og gjett hva? Jo, så blir det selvfølgelig spilling!

Aldersgrense for Gaming Akademiet er 9 – 15 år. Noen spill vil ha opp til 12 års aldersgrense, og er du under 12 må du ha med godkjenning fra foreldre for å spille disse. Vi vil likevel alltid ha spill med lavere aldersgrense å velge blant.

Om Strømmen Gaming Akademi:

Elsker du å game? Digger du å prøve nytt spillutstyr og oppdage nye spill? Utfordre venner og bli kjent med andre gamere? Da er Gaming Akademiet noe for deg. Denne omreisende spillklubben leveres av spillforeningen Bibliogames, som kommer til Strømmen bibliotek to timer på onsdager - hver gang med et nytt tema, hver gang med nytt spillutstyr. Bibliogames rigger det opp, introduserer bakgrunnen for teknologien og spillene, og trekker seg deretter tilbake for å la dere ha det gøy med spill.

Våren deles opp i tre, hvor de første tre onsdagene handler om PC-gaming. Deretter kommer konsoll-gaming, før vi går over til VR, og avslutter med tidenes turnering i fem spill fra de forskjellige plattformene.