Take-away bibliotek

Vi holder stengt frem til 17. april, men du kan bestille Take-away. Du bestiller via e-post, vi plukker og du henter. Her finner du all informasjon!

bøker
Illustrasjonsfoto

Bestilling

NB! Vi opplever stor pågang på Take-away så det kan ta litt tid før vi rekker å plukke bestillingen din. Husk at du må få bekreftelse fra oss før du kan hente.

Lillestrømbibliotekene vil tilby sine lånere å bestille bøker på e-post. Tilbudet gjelder for de som allerede har lånekort ved et av Lillestrømbibliotekene.

Bestillinger som kommer inn i løpet av påsken:

Vi har påskeferie fra og med 31. mars til 06.april. Av erfaring regner vi med at det kan komme en del bestillinger i påsken. Derfort tar vi å betjener de eldste e-postene først, og jobber oss oppover. Vi kan ikke garantere at du får hente første dag etter ferien, men jobber så raskt vi klarer.

Vent til du har fått hentebekreftelse med avtalt tidspunkt fra oss på mail, før du kommer til biblioteket ditt.

OBS! Kun lånere som tar kontakt på forhånd og har fått bekreftelse får hente bøker.

Bestill bøker på e-post med følgende informasjon:

  • Lånernummer:
  • Navn:
  • Hva du ønsker å låne/ bøker du har til avhenting:
  • Henteavdeling:
  • Ønsket hentetidspunkt:

E-posten sendes til din nærmeste avdeling:

 

Sjekk om vi har bøkene inne her: https://lillestrom.bib.no/cgi-bin/m2

Vet du ikke hva du ønsker å låne, kan vi finne noen bøker til deg basert på hva du liker å lese, alder, interesser og hva du har lest og likt tidligere. Da skriver du det i e-posten.

Utlevering

Du får bekreftelse og hentetidspunkt når bøkene er klar for henting. Vi vil ikke ha utlevering i påsken.

Bøkene blir gjort klar til deg og satt i poser med etternavnet ditt på utenfor biblioteket. Kan du ikke hente i gitt tidsrom, kan vi ikke garantere at vi får holdt av bøkene.

Husk å holde trygg avstand og ta hensyn til smittefaren. 

Levering tilbake til biblioteket

Vi har normal lånetid på bøker og filmer. Du leverer i innleveringskassen utenfor bibliotekene. Forny i appen/nettsiden eller ta kontakt med ditt bibliotek hvis du ønsker å fornye, det skjer ikke automatisk.