Tilbudet er svært fleksibelt og er en morsom og rask måte å komme seg fram på, som kan gjøre hverdagen litt enklere. Dette har blitt populært for mange, særlig yngre som ikke disponerer bil. Det er også ulemper med tilbudet og andre er mindre glade for nyvinningen.

Det er fordeler og ulemper med bruk av elsparkesykler. Sparkesyklene driftes av ulike selskap utenfor kommunens regi, men vi har dialog med dem for å stadig bedre tilbudet. Lillestrøm kommune jobber for at bruk av elsparkesykkel skal gå så smidig som mulig uten store negative konsekvenser for innbyggerne i kommunen.

Som bruker er det viktig å huske på å ikke holde for høy fart, og følge trafikkreglene. Husk å parkere hensynsfullt - ikke foran inngangspartier, innkjørsler, dører og lignende. Vanlige sykkelregler gjelder også for elsparkesykler. Du må ta hensyn til fotgjengere på fortau og i gågater. Elsparkesykkel benyttes ikke i ruset tilstand.

Elsparkesyklene låses opp og leies ved å laste ned og benytte det enkelte selskapets mobilapp. Selskapene som opererer i Lillestrøm kommune i 2023 er Tier, Voi og Surf.

Kontaktinfo

Voi

E-post: supportnorway@voi.com
Telefon: 92 22 66 66

Tier

E-post: info@tier.app
Telefon: 23 50 65 74

Surf

E-post: info@surfingscooters.com
Telefon: 954 28 188