Lillestrøm kommunes aller første næringsstrategi samt resultatene fra U4SSCs (United for Smart Sustainable Cities) kartlegging av Lillestrøm blir presentert. Det blir innlegg med fokus på verdiskaping og bærekraft, og aller viktigst, en hyggelig møteplass mellom kommune og næringsliv.

Meld deg på

 

Foreløpig program Lillestrøm næringskonferanse

8.45-9.45 Lynmøter – bookingen åpnes medio august 2022 

09:30 Registrering  

10:00 Åpning v/ordfører Jørgen Vik 

Samtale om Lillestrøms utvikling

Presentasjon av «strategi for bærekraftig næringsutvikling 2022-2030»  

11:15 Pause 

11:35 FN initiativet United For Smart Sustainable Cities presenterer sin bærekraftskartlegging av Lillestrøm

Miljøfyrtårn  

Koronaprosjektmidler – hva gikk de til? 

12:45 Lillestrøm 2050 

13:15 Lunsj 

 

Det er åtte år til de 17 bærekraftsmålene skal innfris – hvordan ligger vi an i Lillestrøm kommune og hva gjør vi for å bidra?  

Flere arbeidsplasser, økt verdiskaping og bedre inkludering er viktige stikkord for det som skal skje på scenen denne formiddagen. 

I tillegg får vi møte en del av virksomhetene som har mottatt prosjektmidler under korona – hvordan er midlene brukt og hvilken effekt har det hatt? 

Det er et uttalt mål å være en åpen og tilgjengelig kommune – i forkant av konferansen vil det derfor være mulig å booke seg på en speed date med ulike representanter fra kommunen. Alle som er påmeldt innen 15.08 får tilsendt invitasjon til dette.  

Konferansen finner sted som del av den formelle åpningsuka for det nye kulturkvartalet, det kan derfor påregnes ulike kulturelle innslag

Henvendelser i forbindelse med konferansen kan rettes til næringssjef Maria Hermansdatter Hoff på epost: mariahermansdatter.hoff@lillestrom.kommune.no