Lillestrøm kommunes aller første næringsstrategi samt resultatene fra U4SSCs (United for Smart Sustainable Cities) kartlegging av Lillestrøm blir presentert. Det blir innlegg med fokus på verdiskaping og bærekraft, og aller viktigst, en hyggelig møteplass mellom kommune og næringsliv.

Meld deg på

 

Program Lillestrøm næringskonferanse

08:30-09.30 Lynmøter – bookingen åpnes medio august 2022 for dem som er påmeldt konferansen

09:30 Registrering (Teater på plassen utenfor kultursenteret)

10:00 Åpning v/ordfører Jørgen Vik og Unge Viken teater

Samtale om Lillestrøms utvikling

Presentasjon av «strategi for bærekraftig næringsutvikling 2022-2030» - ved næringssjef Maria Hoff og ulike aktører i kommunen (IFE, NITJA, Fetsund lenser, Aspelin Ramm, NHO, Innovasjon Norge)  

11:20 Pause 

11:40 Bærekraft på agendaen

FN initiativet United For Smart Sustainable Cities ved Kari Aina Eik presenterer bærekraftskartlegging av Lillestrøm

Miljøfyrtårn - hvorfor sertifisere bedriften

Koronaprosjektmidler – hva gikk de til? 

Kunnskapsbyen Lillestrøm - hvilke prosjekter jobbes det med

12:45 Anne Lindmo - Mot til å lykkes

13:35 Takk for i dag og lunsj

 

Det er åtte år til de 17 bærekraftsmålene skal innfris – hvordan ligger vi an i Lillestrøm kommune og hva gjør vi for å bidra?  

Flere arbeidsplasser, økt verdiskaping og bedre inkludering er viktige stikkord for det som skal skje på scenen denne formiddagen. 

I tillegg får vi møte en del av virksomhetene som har mottatt prosjektmidler under korona – hvordan er midlene brukt og hvilken effekt har det hatt? 

Det er et uttalt mål å være en åpen og tilgjengelig kommune – i forkant av konferansen vil det derfor være mulig å booke seg på en speed date med ulike representanter fra kommunen. Alle som er påmeldt innen 15.08 får tilsendt invitasjon til dette.  

Konferansen finner sted som del av den formelle åpningsuka for det nye kulturkvartalet, det kan derfor påregnes ulike kulturelle innslag.

Henvendelser i forbindelse med konferansen kan rettes til næringssjef Maria Hermansdatter Hoff på epost: mariahermansdatter.hoff@lillestrom.kommune.no