Foreninger og frivillighet

Her finner du en oversikt over våre 600 lag og foreninger

Nytt bibliotek tilrettelagt for studenter

På Lillestrøm bibliotek som ligger rett overfor tog- og busstasjonen, kan du studere og få hjelp av en egen studiebibliotekar.  Her kan du booke møterom og ha videomøte med andre. Her kan også ta med matpakka eller lage egen mat på kjøkkenet studenter kan benytte. Her kan du lese alt om det fine du finner på et av Norges nyeste og fineste bibliotek.

Dette kan du gjøre i Lillestrøm

Vi har et rikt kulturitlbud og det finner du her.

Turist i egen kommune? Ja vi tenker at bor du her, studerer her, eller jobber her,  kan det være fint å bli kjent med hva som finnes av muligheter. Her får du tips om hva du kan gjøre som turist i egen kommune.

Trenings- og fritidstilbud

Lillestrøm har en rekke treningssentre som gir studenter rabatt. Vi har også en rekke treningsparker som du kan benytte gratis. Ellers så har vi mange turveier og Flomvollen er et populært utfartsted enten en vil gå, løpe eller slenge seg ned i gresskanten ved elva. Svømmehaller og badeplasser finner du her.

Lillestrøm treningspark ved Skedsmohallen

Lån sports- og friluftsutstyr gratis

På utstyrsentralen kan du låne utstyr til mange aktiviteter. Les  mer om utstyrsentralen og bestill utstyr her.

Dette skjer i Lillestrøm

Her kan du se hvilke arrangementer som kommer - og mange er også gratis!

Trenger du helsetjenester?

Trenger du bolig?

De som er tilsluttet SiO kan søke bolig i Lillestrøm studenby eller andre steder hvor SiO har boliger. Sio er også i ferd med å bygge flere studentboliger i sentrum.

Det private boligmarkedet kan du oppsøke ved å benytte Finn.no og andre aktører som driver med boligformidling.

Mangler det noe på siden?

Kontakt Annhild Mosdøl som er prosjektleder for utvikling av Universitetsbyen Lillestrøm. Du treffer henne på epost: annhild.mosdol@lillestrom.kommune.no