Ungdomsredaksjonen #ungstrøm

«All informasjon DU som ung i Lillestrøm trenger, samlet på ett sted!»

Om Ungdomsredaksjonen ✨

Ungdomsredaksjonen består av 6 ungdommer som går på ungdomsskole eller videregående. Alle ungdommene har en tilknytning til Lillestrøm kommune.  

Redaksjonen har fast møte med seksjonsleder eller leder for Villa Cara annenhver uke. Der diskuteres det hvordan de siste innleggene har fungert, hva som skjer fremover og ønsker for utvikling av plattformen. 

Redaksjonen består i dag av Fatemeh, Julie, Jenkins, Lotte, Hedda og Villum. Alle ungdommene går på videregående skole og bor på ulike steder i kommunen og tar med seg forskjellige interesser og kunnskap inn i redaksjonen. 

Ungdommen prøver å få deltatt på og filmet fra de fleste arrangementene som skjer for ungdom i kommunen, og tar gjerne imot tips og invitasjoner fra andre aktører som jobber mot målgruppa. 

Om #ungstrøm

Ungstrøm er en plattform for informasjon om hva som rører seg av tilbud for barn og unge i området. På Instagram deler gjengen informasjon om tilbud og aktiviteter for barn og ungdom i kommunen, relevante nyheter, ulike tips og råd.

📸 @ungstrøm på Instagram

Hvorfor har vi et ungdomsråd?

«– Vi tror at ungdom snakker best til ungdom, og ønsker derfor å bruke målgruppa selv for å nå ut med tilbudene, sier Flåøyen.» fra RB-artikkel "– Mange unge synes det kan være vanskelig med jul".