Sommerjobber i Lillestrøm kommune

Vi har mange sommerjobber å tilby i 2024.

Fire sykepleiere på vei til jobb

Sommerjobb er en spennende mulighet til å få mer jobberfaring. Vi tilbyr et stort spenn i stillinger. Alt fra jobb som badevakter, jobbe ute i parker eller innen vårt brede spekter av helse- og omsorgstjenester. Noe for deg eller noen du kjenner?

For deg som vil jobbe innen helse eller omsorg

Pålsetunet søker sommervikarer

Alle avdelingene har behov for vikarer under sommerferie-avviklingen. Vi søker deg som er sykepleier, vernepleier eller helsefagarbeider/hjelpepleier, eller du som er student, på vei mot å bli en fagperson innen helsesektoren. Vi trenger vikarer til å jobbe både dag, kveld og natt, og du bør være tilgjengelig fra midten av juni og frem til midten / slutten av august.

Søknadsfrist 12.04.2024

Sommervikarer til Konten boliger

Konten boliger ligger på Strømmen og her bor det 14 mennesker, en sosial gjeng, som gjør det meste sammen. Det er et aldersspenn mellom 20 og 40 år, så her er alle forholdsvis unge. De som bor her trenger god tilrettelegging, trygge omsorgspersoner som kan sette grenser, men også noen de kan ha det gøy sammen med.

Søknadsfrist 22.04.2024

Sommervikarer til Stalsberg bo og behandlingssenter.

Er du sykepleier, hjelpepleier/helsefagarbeider eller student/elev innenfor et av fagene og har lyst til å jobbe hos oss i sommer? Stalsberg BBS er et lite og koselig sykehjem på Strømmen.

Søknadsfrist: 01.05.2024

Sommervikarer til Stalsberg bo og behandlingssenter avdeling 3

Stalsberg BBS er et lite og koselig sykehjem på Strømmen. Sykehjemmet har 3 avdelinger med totalt 56 beboere. Avdeling 3 er en somatisk avdeling med 18 beboere. Vårt hovedfokus er kvalitetspleie og å skape innholdsrike dager i en hjemmekoselig atmosfære.

Søknadsfrist: 12.05.2024

Sommervikarer ved Sørvald demensenhet.

Demensenheten Sørvald er en del av Sørvald bo -og behandlingssenter, som geografisk ligger midt mellom Frogner og Sørumsand i Lillestrøm kommune.
Vi har tre avdelinger med til sammen 24 langtidsplasser for personer med demens. Hos oss blir du en del av et sterkt faglig miljø.

Søknadsfrist: 12.05.2024

Sommervikarer til Skedsmotun bo og behandlingssenter.

Skedsmotun Bo- og behandlingssenter er et sykehjem beliggende på Skedsmokorset i Lillestrøm Kommune og har totalt 3 langtidsavdelinger. Vi søker nå etter deg som er sykepleier/vernepleier/helsefagarbeider, student eller elev med utdanning og/eller erfaring innen helsefag.

Søknadsfrist: 28.05.2024

Ekstravakter og sommervikarer til hjemmesykepleien seksjon Strømmen og Skjetten.

Vi søker primært etter deg som har relevant utdanning og/eller erfaring. Har du et brennende engasjement for å jobbe innen helse og omsorg, er dette et godt utgangspunkt.

Søknadsfrist: 31.05.2024

Renhold

Ekstravakter og sommervikarer til Vaskeri.

Vi søker etter engasjerte og motiverte vaskeriassistenter med høy grad av selvstendighet til Lillestrøm kommunes 5 vaskerier. Vi vil ansette fortløpende.

Vaskeriene behandler institusjonenes tekstiler, beboernes private garderobe og helseansattes arbeidstøy.

Søknadsfrist: 31.05.2024

Ekstravakter og sommervikarer til Renhold helse

Lillestrøm kommune søker renholdsassistenter, vi søker deg som kan ta i et tak og brette opp armene og at du i tillegg er ansvarsfull og liker å jobbe i team er et stort pluss. Vi vil ansette fortløpende.

Søknadsfrist: 31.05.2024