Aksjonen gjelder kun rusk og rask fra nærmiljø, grøftekanter og lignende.

Ikke rydding av privat avfall som løv og kvist fra hus og hage, kjeller og bod rydding eller hageavfall. Dette må beboerne selv levere på nærmeste Gjenvinningsstasjon (ROAF).  Sekker med hageavfall og grus vil ikke bli tatt med.

Hentedager uke 18:

• Mandag 02.05.22: Åkrene, Fetsund, Gan, Enebakkneset, Roven.
  • Tirsdag 03.05.22: Strømmen, Skjetten, Skedsmokorset.
  • Onsdag 04.05.22: Lillestrøm, Kjeller, Leirsund.
  • Torsdag 05.05.22: Blaker, Fjuk, Sørumsand, Lørenfallet, Lindeberg, Frogner.

Sekkene settes utenfor gjerdene, ved kjørbar veg.

Der er ROAF som står for sekker og mottak av avfallet. De vil benytte klare, gjennomsiktige sekker slik at de har kontroll på hva som er i sekkene.

Sekker kan hentes hos Lillestrøm Kommune, Utedrift, Leiraveien 7, serviceavdelingen.

• Uke 17: Mandag – torsdag kl. 7.00-14.30, samt fredag kl. 7.00-12.00.

Hent kun de sekkene dere tror dere får bruk for til dette formålet, det blir registret antall sekker som leveres ut og som leveres på fyllplassen.

Det blir kun kjørt innom steder som er registret ved utlevering av sekker.

Spørsmål kan rettes til Bydrift ved Jørgen Kvandal på telefon 64 84 16 41, eller e-post: jokv01@lillestrom.kommune.no.

Spørsmål vedrørende avfallsdeponiets åpningstider og eventuelt priser, ring ROAF på 400 02 979 eller gå inn på deres roaf.no.

Med felles innsats skal vi gjøre kommunen fin til 17. mai!