Om ung i jobb Lillestrøm

Ung i Jobb Lillestrøm er et prosjekt i regi av Lillestrøm kommune og NAV Lillestrøm. Vi er en del av ungdomssatsingen til kommunen. Prosjektet består av medarbeidere fra NAV, avdelingen barn og unge i Lillestrøm kommune og unge fra målgruppen som alle jobber for å forebygge utenforskap blant ungdom.

Vi gir unge mennesker muligheten til å utvikle seg, skape verdifulle erfaringer, bli kjent med seg selv og inngang inn i arbeidslivet. Vi inspirer og gir kunnskap inn i jobbsøking - og det er en prosess mange trenger støtte til. Derfor er vi her for å hjelpe deg.  

Ta kontakt med oss på Instagram eller kom innom på en av våre drop-in.

Bildet viser tre ansatte i ung i jobb.

Fra venstre: Tommy Lysakermoen, Mai Tran og Ivan Daniloff. Ansatte i ung i jobb.

Ung kafé på Husebylåven

Ung kafé er et kafétilbud på dagtid, driftet av Ung i jobb Lillestrøm. Kafeen er åpen tirsdager og torsdager mellom klokka 11.00 og 13.30.

Jobb er viktig for mestring, selvstendighet og tilhørighet. Vi vet at det er krevende å være jobbsøker og at det er en prosess mange trenger støtte til. Derfor er vi her for å hjelpe deg 🤗

Drop-in

Vi tilbyr gratis veiledning og hjelp gjennom drop-in tjenesten vår på kveldstid. Du kan komme innom i tidsrommet 16-19 og få svar på det du lurer på om jobb, eller få hjelp til å finne ledige stillinger, lage CV, søknad og trene på intervju.

Hos oss er det alltid hyggelig stemning og vi serverer snacks og brus. Du kan også treffe andre unge jobbsøkere, og du kan komme alene eller ta med en venn eller voksen.

Sted: Lillestrøm bibliotek hver torsdag klokka 16.00 - 19.00.

Sted: Sørumsand bibliotek.

Sjekk ut detskjerililletrom for å se neste drop-in for unge jobbsøkere

Ungdom på jobbjakt.

Jobbtreff

Vi arrangerer jobbtreff på Lillestrøm bibliotek hvor bedrifter som har behov for ansatte kan bli kjent med unge jobbsøkere. Du får muligheten til å bli bedre kjent med ulike arbeidsplasser og mulighet til å presentere deg for bedrifter. Flere som møter på jobbtreff får tilbud om jobb i etterkant, men om det ikke er tilfelle har man fått trening i hvordan det er gå på et intervju.

Instagram

Ved å følge oss på Instagram får du med deg oppdateringer på jobbtreff, drop-in og nyttige tips og triks i jobbsøkingen. Vi lager også innlegg om personer som er i arbeidslivet i ulike yrker og karrierer som du kan få inspirasjon fra om du ikke vet hva du vil bli eller rett og slett er nysgjerrig på arbeidslivet.

@ungijobblillestrom

Nyttige lenker og ressurser som du kan bruke i jobbsøkingen

Når du søker jobb trenger du som regel en CV og søknad.

En CV en er kort beskrivelse av hvem du er. Det kan for eksempel være hva du har erfaring med, hvilken skole du går på og din kontaktinformasjon. Du kan også legge inn dine interesser og hobbyer som er relevante for jobben du søker på.

I en søknad skal du utdype litt mer om hvorfor du vil ha jobben og hva du kan bidra med. Har du erfaringer fra livet ditt som kan være nyttige i jobben? Trekk frem de viktigste egenskapene og ferdighetene dine som er relevante for jobben. Du bør også skrive noe om når du er tilgjengelig for jobb.

Vi har samlet gode eksempler og maler som du kan benytte i jobbsøkingen.
Mal på søknad og CV (utdanning.no)
jobbcoaching.no
Hvordan skrive CV (ung.no)
Skrivetips til CV (jobbx.no)

Wordmal CV (word)

Wordmal Søknadsbrev (word)

Er du arbeidsgiver og vil delta på jobbtreff?

Bruker du mye tid på ansettelser og rekruttering? Spar tid og ressurser ved å komme på et jobbtreff hos oss. Her vil du treffe flere unge ivrige jobbsøkere som har lyst til å jobbe akkurat hos deg!

Unge har gode kvaliteter og egenskaper som ikke alltid kommer frem i en CV. Kom på jobbtreff, snakk direkte med de unge og oppdag dette selv.

På jobbtreffet får din bedrift:

  • Skape nysgjerrighet og inspirasjon hos unge for din bedrift
  • Treffe engasjerte unge som har lyst på jobb
  • Tilby jobb gjennom speedintervju
  • Mulighet til å vise engasjement for unge

Kontakt oss på Instagram eller tlf for mer informasjon.

""