Nå kan time for vaksinering bestilles digitalt

Nå kan du selv bestille time, etter at du har fått beskjed fra oss om at det er din tur til å vaksineres. Bestillingen gjør du på vår nettside eller ved å ringe vaksinetelefonen.

NB! Vi varsler ikke flere enn de vi til enhver tid har timer til. Er du varslet får du time. 

Når vaksineringen av ditt årskull starter, sender vi et varsel til alle i gruppen på SMS om at det er din tur til å vaksineres. Når du får SMS-en kan du velge mellom å bestille time digitalt, eller ringe vår vaksinetelefon på 94 00 70 02, som vil sette opp timen for deg. Det er mange som skal vaksineres, så vi anbefaler deg å bestille time via nettsiden vår. Etter at du har bestilt time vil du få en bekreftelse på timen på SMS.

Hvis du skal ha en vaksine med to doser, vil du få tildelt tid for dose to når du får din første dose. Egenerklæringsskjema skal også fylles ut ved vaksinering. Det kan du laste ned her ellers så finner du det på biblioteket eller på vaksinesenteret, når du kommer dit.

Har du tatt en koronatest som bekrefter at du har testet positivt på korona?

  • Har du allerede fått dose 1, skal du ikke ha dose 2 fordi dose 1 og gjennomgått covid-19 sykdom gir god beskyttelse.
  • Har du ikke fått dose 1, men vært covid-19 syk, skal det gå minst 3 måneder før du vaksineres og da skal du ikke ha dose 2.

Har du spørsmål om vaksinering kan du ringe vår vaksinetelefon på 94 00 70 02. Den er åpen hverdager fra kl. 09.00 til 19.00.

Velkommen til vaksinering!