Søknadsperioden er nå avsluttet. Dersom det er restplasser vil disse bli lagt ut i en egen oversikt på denne siden. 

Etter at søknadsperioden er avsluttet fordeles plassene ved trekning dersom det er mange søkere.

Det er kun mulig å delta på et kurs per elev.

Kurstilbud

Magi og vitenskap i Harry Potter-universet (5.-7. trinn)

røyk

Bli med på et unikt og magisk kurs hvor du får utforske verdenen til Harry Potter gjennom både lesing, lek og eksperimentering!

La deg fascinere av elektrisitetens kraft, magnetismens mysterier, tørrisens magi og fargenes fortryllelse mens du utforsker Harry Potter-universet på en helt ny måte. Dette kurset vil gi deg en dypere forståelse av både bøkene og den magiske verdenen de tar oss med til.   

Dette kurset inneholder en økt med svømming hver dag.

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole. 

 • Uke 26, 32 og 33 på Sophie Radich skole.

Teateruka (5.-8. trinn)

Teater er så mye mer enn å stå og si linjer!

På dette kurset skal vi leke med improvisasjon og teaterlek. Vi skal ha flere innfallsvinkler til hvordan man jobber med teater, blant annet ved å utforske forskjellige måter å bruke kroppen og stemmen på gjennom lek, samarbeid og skuespillerteknikk. Du trenger ikke å ha gjort noe skuespill før, alt du trenger å ta med er et åpent sinn og klær du kan bevege deg i. 

Dette kurset inneholder en økt med svømming hver dag.

 Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

 • Uke 26, 32, 33 på Sophie Radich skole.

Idrettsuke med Fet IL (5.-7. trinn)

Christian Wangberg / Lillestrøm kommune

Denne uken er designet for deltakere som ønsker å utforske ulike idretter og aktiviteter under veiledning av erfarne instruktører.

Vi tilbyr en rekke aktiviteter som håndball, innebandy, basketball og orientering.  

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole og gjennomføres i regi av Fet IL. 

 • Uke 26 Sophie Radich skole .

Dansecamp (5.-7. trinn)

Bli med på en spennende uke med dans og musikk! Utforsk gleden ved dans gjennom varierte rytmer og oppdag opprinnelsen til populære danseformer. I løpet av uken vil vi lære forskjellige dansestiler med røtter i ulike deler av verden, under veiledning av danseinstruktører fra kulturskolen.

Vi skal sette sammen vår egen unike dans inspirert av blant annet mambo, boogaloo, stepdans, latin hiphop, jazz og afro-house.

På slutten av uken vil vi presentere vår koreografi og vise frem det vi har lært! 

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

 • Uke 26 og 33 på Sophie Radich skole.

Friluftsuka (5.-7. trinn)

Liker du å være ute?

På Friluftsskolen får du mulighet til å boltre deg ute i naturen, og være med på mange spennende aktiviteter.

Vi har base på «Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren» hele uken og kommer til å undersøke naturmangfoldet både til lands og til vanns, og selvfølgelig kose oss rundt bålet.

Vi skal padle kano, fiske, spikke og fange insekter, og har du lyst blir det mulighet for å overnatte fra torsdag til fredag.

Dette kurset finner sted på besøkssenteret Våtmark Nordre Øyeren.

 • Uke 32 ved Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren

Kunstverksted – fremtidens by! (5.-7. trinn)

Er du glad i å lage ting og slippe løs fantasien? Har du noen gang lurt på hvordan en lekeplass vil se ut om 500 år? Kanskje har du lyst til å lage en robot som kan synge? Eller fremtidens hus formet som et epletre? Eller til og med en flyvende buss som bruker spaghetti som drivstoff? 

I løpet av uken vil du få mulighet til å bruke fantasien til å utforske alt dette! Vi skal eksperimentere med flere ulike teknikker som maleri, skulptur og leire til å danne fremtidens by. Den siste dagen av kurset lager vi en utstilling med det vi har jobbet med gjennom uken. 

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Velkommen skal du være! 

Dette kurset finner sted i lokalene til Lillestrøm kulturskole i Kirkegata 14 i Lillestrøm. 

Illuustrasjon kunst og kultur

 • Uke 33 på Lillestrøm kulturskole.

Aktivitetsuke med Lillestrøm Lions Rugby League klubb (5.-8. trinn)

Er du glad i fysisk aktivitet igjennom lek og idrett. Eller kanskje er du bare har lyst å prøve noe nytt. Da er kanskje Rugby League noe for deg! Det blir en introduksjon til sporten Rugby League for jenter og gutter. Alle nivåer er velkomne. Du vil lære grunnleggende ferdigheter, bygge selvtillit, utvikle et sunt konkurranseinstinkt, samarbeid og respekt. Vi lover full fart, mye gøy og mestring. 

Dette kurset finner sted i og utenfor LSK hallen og gjennomføres i regi av Lillestrøm Lions Rugby League klubb. 

Familie spiller rugby.

 • Uke 32 LSK hallen.

Aktivitetsuke med Romerike Shotokan Karateklubb (5.-7. trinn)

I løpet av uken vil deltakerne få prøve en rekke forskjellige aktiviteter med mål om å utfordre både kropp og sinn. Vi vil tilby allidrett, bordtennis, sjakk, dataspill og selvfølgelig karate. Vi legger stor vekt på å skape et inkluderende og positivt miljø der barna kan knytte nye vennskap og ha det gøy sammen. For å sørge for at barna har nok energi til å delta i alle aktivitetene, vil vi servere varm lunsj og frukt hver dag. Vi ønsker å gi barna en sommeropplevelse fylt med glede, læring og vennskap! 

Dette kurset finner sted i Strømsveien 80 på Strømmen og gjennomføres i regi av Romerike Shotokan Karateklubb.Barn øver karate.

 • Uke 33 Strømmen.

Aktivitetsuke med Idrettslaget Kraftsport (5.-10. trinn)

I løpet av uken vil barna lære de grunnleggende teknikkene for knebøy, benkpress, markløft og de olympiske løftene. Våre erfarne instruktører veileder barna gjennom hver øvelse, og sikrer at de utføres på en trygg og korrekt måte.

Våre ledere er alltid til stede for å bistå barna under løfting, og vi har sikringer i apparatene for å minimere risikoen for skader. Dagene vil være lagt opp med oppvarming og styrkeløft før lunsj, og uteaktiviteter, mobilitetstrening og tøying etter lunsj. Vårt fokus er å skape en inkluderende og støttende atmosfære der hvert barn kan utforske sitt potensial og utvikle seg både fysisk og mentalt. 

Dette kurset finner sted i Skedsmohallen og gjennomføres i regi av Idrettslaget Kraftsport. 

ung man løfter vekter.

 • Uke 26 Skedsmohallen.

E-sport med Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb (5.-7. trinn)

Kurset passer for alle som er interessert i E-sport, uavhengig av deres forutsetninger. Vi kombinerer E-sport med lystbetont fysisk aktivitet utendørs, slik at alle kan delta uansett sine motoriske ferdigheter.

Deltakerne vil få velge sine egne spill og delta i turneringer, konkurranser og leker for å skape engasjement og samhold. Vårt mål er å skape en positiv og sosial uke med fokus på både E-sport og helsegevinster. Med tilgang til PC-er, PlayStation 4 og 5 har vi alt som trengs for en uke med morsomme aktiviteter og gaming. 

Dette kurset finner sted i Solbergveien 16 på Skedsmokorset og gjennomføres i regi av Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb.

Ungdom spiller e-sport.

 • Uke 26 Skedsmokorset.

Aktivitetsuke med Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb (5.-7. trinn)

Kurset kombinerer svømmeopplæring, livredning og fysisk aktivitet. Vi tilpasser opplæringen til deltakernes ferdighetsnivå og fokuserer på mestring. Med strukturerte økter og lek utvikler deltakerne svømmeferdigheter, samarbeidsevner og selvtillit.

Vårt kurs inkluderer også ballspill, hinderløyper og varierte lagspill for å fremme fysisk aktivitet og moro. Vi legger vekt på det sosiale og sikrer dedikert tid til teambygging og relasjonsbygging. Ved dårlig vær tilbyr vi innendørsaktiviteter. Vi fokuserer også på å nå kompetansemålene i svømming og livredning.

Dette kurset finner sted i/på Skjetten svømmehall/Stav skole og gjennomføres i regi av Triton Lillestrøm svømme- og triatlonklubb. 

Barn svømmer under vann.

 • Uke 33 Skjetten.

Galaktiske genier (5.-7. trinn)

Dette kurset fylt med spennende forsøk, eksperimenter og teknologi! Kurset er perfekt for deg som er nysgjerrig og ønsker å lære mer om verden og naturlovene.

Gjennom praktiske oppgaver, samarbeid og kreative eksperimenter vil du oppdage ting om verden du ikke visste fra før og teste egne teorier. Du får blant annet være med på rakettoppskyting, leke med en diger Van de Graaff generator og programmere en mikrokontroller i en episk bitbot-battle!

Dette kurset inneholder en økt med svømming hver dag.

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole. 

Jente med flamme fra hånda

 • Uke 26, 32 og 33 på Sophie Radich skole.

Ordkunstnerne (5.-7. trinn)

Liker du å lese og skrive? Har du lyst til å finne på egne fortellinger? Lurer du på hvordan en forfatter jobber? Eller kanskje du elsker å le av ordspill og doble meninger?

Kom og lek med tekst på biblioteket. Bli med på lek, skriveøvelser, skrivekurs og tekstgøy på mange måter. I løpet av uka blir det også mangakurs med Joiski! Har du lyst får du selvsagt lyst til å låne både bøker og tegneserier, og vi hjelper deg gjerne å finne det du kan bli inspirert av på våre hyller. Dette kurset finner sted på biblioteket i Lillestrøm. 

Dette kurset finner sted på biblioteket i Jonas Lies gate 5, Lillestrøm og gjennomføres i regi av Lillestrømbibliotekene. 

Noen leser mangategneserie.

 • Uke 33 biblioteket i Lillestrøm.

Relaterte sider

Les mer om sommerskolen og praktisk informasjon