Torsdag 23. mars åpner vi opp for påmelding til kurs for 5. - 7. trinn.

Påmeldingen vil være åpen fra og med 23. mars til og med 29. mars. Plassene fordeles ved trekning dersom det er flere søkere til et kurs enn det er plasser. Plassene fordeles etter at påmeldingen er avsluttet.

Det er kun mulig å delta på et kurs per elev.

Se restplasser her

Kurstilbud

Miniforskeren

Bli med på en uke fylt med spennende forsøk og hypotesetesting! Dette kurset er perfekt for deg som liker naturvitenskapelige eksperimenter og ønsker å lære mer om verden og naturlovene

Gjennom praktiske oppgaver og kreative eksperimenter vil du oppdage ting om verden du ikke visste fra før, teste egne teorier og utvikle din indre forsker.

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

  • Uke 25, 26 og 32 på Sophie Radich skole.

Energiuka

Synes du det høres spennende ut med energi, varme, mekanikk og teknologi?

Dette kurset er perfekt for deg som ønsker å lære mer om naturvitenskapelige prinsipper og hvordan de kan brukes i praksis.

Her vil du utforske temaer som termodynamikk, bevegelse og kraft, og lære om ulike former for energi og hvordan de kan konverteres fra en form til en annen. Kanskje blir du den som løser energikrisen?

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

  • Uke 25, 26 og 32 på Sophie Radich skole.
Magi og vitenskap i Harry Potter-universet

Bli med på et unikt og magisk kurs hvor du får utforske verdenen til Harry Potter gjennom både lesing og eksperimentering!

La deg fascinere av elektrisitetens kraft, magnetismens mysterier, tørrisens magi og fargenes fortryllelse mens du utforsker Harry Potter-universet på en helt ny måte.

Dette kurset vil gi deg en dypere forståelse av både bøkene og den magiske verdenen de tar oss med til.

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

  • Uke 25 og 32 på Sophie Radich skole.

Teateruka

Teater er så mye mer enn å stå og si linjer! På dette kurset skal vi leke med improvisasjon og teaterlek.

Vi skal ha flere innfallsvinkler til hvordan man jobber med teater, blant annet ved å utforske forskjellige måter å bruke kroppen og stemmen på gjennom lek, samarbeid og skuespillerteknikk.

Du trenger ikke å ha gjort noe skuespill før, alt du trenger å ta med er et åpent sinn og klær du kan bevege deg i. Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

  • Uke 26, 26 og 32 på Sophie Radich skole.
Fet uke

Christian Wangberg / Lillestrøm kommuneBli med på En Fet kombouke i uke 26.

Uken inneholder håndball, innebandy, turn, klatring, fotball og orientering, og vi har med oss dyktige instruktører innenfor hver aktivitet.

Det vil være to aktiviteter hver dag, en før lunsj og en etter lunsj. Detaljert ukeplan og info sendes deltakerne i uke 25.

Dette kurset finner sted på Eika Fet Arena.

  • Uke 26 på Eika Fet Arena.
Dans og rytmer

Kom og kjenn gleden på dans gjennom rytmer!

I løpet av uka vil man lære flere dansestiler og forskjellige instrumenter med opphav i Afrika, Nord-Amerika og Latin-Amerika sammen med dyktige pedagoger fra Lillestrøm kulturskole.

Dere kommer til å lære en samlet koreografi som vi kan vise frem på slutten av uka, der vi også bruker ulike rytmeinstrumenter.

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

  • Uke 25 og 26 på Sophie Radich skole.
Street Dance

Ønsker du å lære hiphop og break? Med en dyktig hiphoper fra King Wings Crew får du mulighet til å danse masse, lære om hiphopens historie og trene på grooves, grunntrinn, grunnleggende kroppsbeherskelse og triks.

Vi kommer til å jobbe med ulike bevegelser og grunntrinn og jobbe oss frem til en koreografi som vi skal vise frem på slutten av uka. Koreografien vil inneholde de grunnleggende hiphop-elementene som isolasjon, bounce, footwork, floorwork, dynamikk og musikalitet.

Er du glad i å danse men har aldri gått på kurs? Du kommer til å lære masse i løpet av en uke!

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

  • Uke 25 og 32 på Sophie Radich skole.

Friluftsuka

Liker du å være ute?

På Friluftsskolen får du mulighet til å boltre deg ute i naturen, og være med på mange spennende aktiviteter.

Vi har base på «Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren» hele uken og kommer til å undersøke naturmangfoldet både til lands og til vanns, og selvfølgelig kose oss rundt bålet.

Vi skal padle kano, fiske, spikke og fange insekter, og har du lyst blir det mulighet for å overnatte fra torsdag til fredag.

Dette kurset finner sted på besøkssenteret Våtmark Nordre Øyeren.

  • Uke 32 på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren
Kunstverksted

Er du kreativ og liker å uttrykke deg kunsnerisk? På kunstverksted kan du oppleve kunst og kultur i ulik format sammen med en ekte billedkunstner.

Vi skal utforske ulike kunstneriske uttrykk som tegning, collage, maleri og leire Har du noen gang tenkt at det ville vært gøy å designe din egen karusell? Kanskje tegne en vannsklie med loop? Eller male giraffer på en trampoline.

På siste dagen av dette kurset skal vi lage en liten utstilling med det vi har jobbet med gjennom uken, til det som skal bli det kuleste tivoliet i Lillestrøm!

Dette kurset finner sted på Sophie Radich skole.

  • Uke 26 på Sophie Radich skole.

Les mer om sommerskolen og praktisk informasjon